OM STILO


STILO – Ögonfransar Sthlm grundades år 2010 av Sandra Örnqvist.
Du hittar oss i våra fina lokaler på Kungsholmen och i Gustavsbergs Hamn.
Vi strävar alltid efter att ge dig vår yttersta professionalism och högsta kvalitèt på våra behandlingar samt att ge dig ett trevligt bemötande och omhändertagande.

Hos oss finns ett komplett utbud av behandlingar, allt från fransförlängning, lash lift, färgning av fransar & bryn och vaxning till mer avancerade behandlingar som ansiktsbehandlingar, coolshaping, cryopen, infuzion skinbooster, microneedling och kemisk peeling.

Vi som jobbar på STILO är utbildade och certifierade behandlare och som självklart är uppdaterade med den senaste tekniken, materialet och kunskapen. Vi anstränger oss alltid för att kunna tillgodose våra kunders önskemål och leverera hög kvalitet på våra behandlingar.

Vi är utbildade och yrkescertifierade fransstylister i godkänd SEYF-utbildning, Svenska Estetikers Yrkesförbund, NEESA (National Eyelash Education and Safety Association) och vi är med i nätverket för experter inom fransar.

Vi är med i SEYF och innehar behandlingsförsäkring i samtliga behandlingar vi utför.

Vi är utbildade och/eller har samarbete med bla. Filorga Academy, Nordic Brows, Lashia, Lash4Lash, Volume of Sweden, Elleebana, LashFace & Co, Klinikutrustning, BeautyLight, Medicera, Dermarome, Timecenter, Reco.