INFUZION


Infuzion Skinbooster: 1900:-
Infuzion Skinbooster Kur 3ggr: 5500:-

 

 

INFUZION Skinbooster är en helt ny revolutionerande nålfri behandinsgmetod där hyaluronsyra slussas 3 mm djupt ner i huden. Behandlingsmetoden sker med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad keramikkula som rullas på hudytan. Samtidigt förs hyaluronsyra in i dermis (läderhuden) till subkutan nivå via hårfollikeln och svettkörteln. Mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster.

Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

Hyaluronsyran är det som ”fyller ut huden” och ger ett ungdomligt utseende. Den är också betydande för snabb läkning av sår och hudåkommor. Det är en kraftig fuktbindare (kan behålla 500 gånger sin egen vikt i vatten).

I serumet Cytocare från Revitacare på 5ml som slussas in finns även 52 vitaminer, mineraler, aminosyror samt antioxidanter som bl.a. stimulerar och ökar kollagen-och elastinproduktionen i huden, vilket bibehåller och förnyar hudens spänst och elastisitet.

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

För ett ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

 

Infuzion återfuktar huden på djupet och ger ett föryngrat utseende.