FRANSFÖRLÄNGNING


 

Nytt set: 1500:-
Påfyllning 90: 995:-
Påfyllning 75: 850:-
Påfyllning 50: 695:-
Påfyllning Quick Fix 30: 450:-

 

– En semipermanent förlängning av dina egna ögonfransar –

ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING är ett hantverk som kräver precision, skicklighet och känsla för formgivning.

En ögonfransförlängning tar ca 2 timmar första gången, därefter görs en påfyllning av fransarna ungefär var tredje vecka. Detta kan variera och är beroende på kundens egen växtcykel vilket normalt är 6-8 veckor. Antal fransar man har är beroende på ålder, gener och ursprung.

Vid påfyllning av fransarna skalar man av och tar bort lösa och utväxta fransar, samt limmar på nya. Fransarna limmas på en och en och separeras noggrant under arbetets gång så de inte limmar ihop med varandra.

Vi arbetar både med klassiska singelfransar och volymfransar.
Volymfransar är tunnare än ”vanliga” fransar och fästs i knippen om ca.2-8 fransar på den naturliga fransen vilket gör att man får ett fylligare resultat. Detta kallas även 2D, 3D etc beroende på hur många fransar som fästs i knippet.
Singelfransar är en enstaka frans man fäster på den egna fransen. Vad man väljer är en smaksak och vilket resultat man är ute efter. Singelfransar är oftast i diametern 0,15mm och 0,2mm. Volymfransar i 0,03mm – 0,07mm.

Längd och tjocklek anpassas efter önskemål men även efter kundens egen längd, form och förutsättning. Fransarna vi använder är av syntet och finns i olika böj, tjocklek och längd.

Fransarna skall appliceras en och en och vara noggrant separerade så de kan växa och därefter lossna på naturlig väg. Sitter fransarna ihop med varandra är det risk att de rycks ut eftersom fransarna växer i olika hastighet och därmed rubbar den naturliga växtfasen.

 

INFÖR EN FRANSFÖRLÄNGNING & SKÖTSELRÅD

För ytterligare frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er!