BOTOX & FILLERS


 

Botox 1 område: 1800:-
Botox 2 områden: 2500:-
Botox 3 områden: 2900:-
Filler: 2000:-/ml

Dessa behandlingar utförs utav Leg.Tandläkare och Certifierad injektionsbehandlare Angelica Kroonder på Kroonder Estetik.
Besök Hemsida: Kroonder Estetik

I ansikte och halsområde är musklerna i ständig rörelse. Muskelaktiviteten gör att huden över muskeln rör sig vilket får rynkor och veck att uppstå. Dessa rynkor är till en början dynamiska, det vill säga, syns bara när muskeln arbetar. Med åren börjar huden förlora sin elastisitet och rynkorna blir permanenta. Permanenta rynkor syns i ett avslappnad läge. Dessa rynkor, både dynamiska och permanenta, kan förfinas med hjälp av Botulinum toxin A behandlingar och Hyaluronsyra (Fillers) behandlingar.

 

Hyaluronsyra (Fillers)

Naturligt i åldrandet och tillsammans med gravitationen, förminskas den subkutana vävnaden under huden i ansiktet och skapar rynkor och veck. För att få bort dessa åldersförändringar används Hyaluronsyra för att ersätta vävnadsförlusten. Hyaluronsyra är en naturligt förekommande sockermolekyl i huden, vilken drar åt sig vatten och blir gelliknande. För att bygga volym i ansiktet injiceras den gelliknande Hyaluronsyran i det hudlager som den naturligt förekommer i. Inom estetiska behandlingar benämns den vävnadsvänliga Hyaluronsyran för fillers. En fillerbehandling får effekt direkt och håller 6-18 månader beroende på vilken del av ansiktet som har behandlats.

Dessa områden erbjuder jag fillersbehandling för:

Läppformning
Nasiolabiala veck
Marionett linjer
Kindvolym/definiera kinder
Ovansida händer (Föryngring)
2000kr/ml

 

Botulinumtoxin A

Botulinomtoxin A, även kallat Botox, är ett muskelreducerande toxin som får den behandlande muskeln att slappna av. När rynkorna i ansiktet är dynamiska, används botox för att reducera muskelns aktivitet vilket leder till att rynkor inte uppstår när muskeln används. Syftet med en botox behandling är med andra ord att förfina aktiva rynkor men också att förhindra att rynkor tillslut blir permanenta. En behandling visar effekt efter 2-4 dagar, får full effekt efter 10-14 dagar samt håller i cirka 3-4 månader.

Dessa områden erjuder jag botoxbehandling för:
Panna
Argrynka (glabella)
Kråksparkar (skrattrynkor)
Ögonbrynslyft
Gummy Smile
Näsrynkor
Sur mungipa
Hyperhydros (översvettningar från armhåla)